Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Simplu, rapid si gustos.
Pentru inceput, curatam ceapa, morcovul si cartofii. Le spalam bine. Ceapa o taiem cubulete mici, morcovul rondele si cartofii in 4-6 bucati, in functie de marimea cartofului. Carnatul il feliem bucati subtiri si il adaugam intr-o cratita, si il prajim in ulei. Cand este aproape facut, adaugam ceapa la calit, morcovul. Cand legumele sunt calite, adaugam si pasta de bulion si lasam sa fiarba cateva minute.
Adaugam in cratita cartofii taiati cubulete, apa cat sa treaca de cartofi si lasam sa fiarba la foc potrivit. La sfarsit, potrivim de sare si piper si adaugam patrunjelul tocat marunt.
Pofta buna!
1
Ca aroma, putem adauga si cimbru uscat sau usturoi.
2
In loc de carnati, puteti folosi costita afumata, bacon, kaiser.
3
Bulionul se poate inlocui cu boia.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult